28th Jun 2011

Tak for fastelavnsfest 2011 :)

Bedre sent end aldrig, er vi nogen der lever efter. Efter utallige hints på facebook, slæber jeg mig nu op til at prøve at gøre noget ved opfølgningen på fastelavnsfesten 2011 :)
Tusind tak for festen, den var så god som alle de andre :) Grundet de mange gengangere – som helt klart må skyldes et større telepatisk netværk, der binder os sammen! – har flere forespurgt på en såkaldt udklædningskoordinator. Denne funktion blev nedstemt ved de første fester, men er nu på banen igen. Tænk over det, og kommenter gerne her eller på facebook. Jeg påtager mig gerne hvervet.
Billeder er lagt ind under hhv. “Billeder” og “Gæster” :)

IMG_2714

Posted by pernille under Generelt | Comments Off

21st Feb 2010

Wow! Tak til alle for endnu en fantastisk fest :)

fastelavn-faellesbillede-2010

Tak til alle for det kæmpe fremmøde og en super hyggelig aften :) Alle, der blev inviteret af andre, opfordres til at sende en mail til tilmelding@fastelavnslogen.dk, så I kan få næste års invitation lige ind i mailboksen :)

Logen er meget interesseret i tilbagemeldinger: Hvad var godt, hvad var mindre godt? Havde vi glemt noget? Eller bare: Hvad synes du? Du kan skrive en kommentar under dette indlæg; vi vil gerne høre fra så mange som muligt :)

På gensyn i ‘11 – lørdag d. 19. februar.

Posted by pernille under Generelt | 3 Comments »

02nd Dec 2009

Fastelavnsfest 2010 – 5. gang!

Så er vi ved igen at trække i kostumerne. I år skal vi være mange. Vi skal have et kæmpe brag af en fest. Det er nemlig 5. gang vi inviterer til tant og fjas…Så bare inviter alle dine venner – her er der plads til alle (dog er udklædning et krav!!).

Traditionen tro starter jeg nu en udklædnings-brainstorm, som går ud på…at man skriver den udklædning man kommer til at tænke på, når man læser den foregående udklædning (se evt. de tidligere).

Årets udspil er: Paddehat (dét ville kræve noget papmache…og jeg elsker bare papmache!!!)

Hvad kommer du til at tænke på? Skriv dit bud :)

Posted by pernille under Idéer, Kostumer | 13 Comments »

16th Feb 2009

Tak for fastelavnsfest 2009

CRW_2677_rettet

Logen vil gerne takke alle for en rigtig god fest og utallige, gode udklædninger. Skriv gerne en hilsen under kommentarer, også gerne feedback til logen.

Næste fest er 20. februar 2010 :)

På gensyn!

Posted by pernille under Generelt | 6 Comments »

28th Dec 2008

Som altid…

…skal vi have en lille brainstorming omkring udklædning. Læs retningslinier i tidligere indlæg! Starten er i år…Den Bestøvlede Kat :)

Posted by pernille under Idéer | 26 Comments »

04th Nov 2008

Gør jer klar igen :)

Så er invitationerne i “trykken”, og vi er så småt begyndt at planlægge næste års fastelavnsfest – som jo er lørdag d. 14. februar 2009. Konceptet bliver det samme som de øvrige år bortset fra, at egenbetalingen er sat op til kr. 130,- pr. næse og drikkevarer medbringer man selv…så kan det være vi ikke får så stort et underskud ;)

Skriv og læs med herinde efterhånden som den altoverskyggende højtid nærmer sig!!! :)

Posted by pernille under Generelt | Comments Off

21st Feb 2008

Billeder!

Så er der billeder af gæster og udklædning :)

Vi vil gerne sige tak til alle for en rigtig god aften og igen i år mange, ufattelig gode udklædninger.

IMG_2525

Desværre må vi meddele et lille efterspil, da der (igen i år!) var underskud i kassen (vi er ikke så gode til at holde igen ;) ). Dog vil vi ikke opkræve penge, men tilbyde at få fremkaldt fællesbilledet i A4-størrelse, som det så er muligt at købe for den nette sum af kr. 35,-. Mere om det i de udsendte mails.

Ligger du inde med billeder, som bare MÅ på siden, så kan du sende dem pr. mail til Pernille på pernille@fastelavnslogen.dk.

Skriv gerne dine oplevelser fra festen under dette indlæg :)

På gensyn lørdag d. 14. februar 2009 (altid lørdag i uge 7)

Posted by pernille under Generelt | 1 Comment »

16th Feb 2008

Er I klar?

Så er det i aften det store slag skal slås! Vi håber alle er klar med kostumer, godt humør og ikke mindst en god appetit :)

Husk at det er tilladt at komme fra kl. 17 og få lidt farve i hovedet eller de sidste detaljer rettet i Fastelavnslogens “Udklædningslounge”.

Vi glæder os til at se jer alle :)

Posted by pernille under Generelt | Comments Off

14th Jan 2008

Invitationerne er på gaden

Så kom de sidste invitationer endelig afsted og vi sidder spændt og venter :) I år er det muligt at invitere alle sine venner, så vi håber at møde mange nye fastelavns-entusiaster…

Hvis du mener at arbejde, børn m.m. forhindre dig i at deltage, så tro om igen! Det er tilladt at møde op til spisning og tøndeslagning og så snige sig afsted, så det hele kan hænge sammen. Og så har man fået den sjove oplevelse med alligevel :)

Følg med i tilmeldingerne under punktet “gæster”.

Og på opfordring starter her årets “udklædnings-brainstorming” (se princippet fra sidste år i tidligere indlæg). Startordet er: Flødebolle! (Så I ikke de der små flødeboller i “Pyrus”-julekalenderen? De var da søde!!)

Posted by pernille under Generelt, Idéer | 21 Comments »

01st Jan 2008

Og så blev det 2008 og vi er i gang!

Så er julemaden ude af kroppen og fyrværkeriet glemt – 2007 er fortid! Nu gælder det det nye års ultimative højdepunkt: Fastelavn :)

Som annonceret er næste fest lørdag d. 16. februar 2008; vi ved ikke hvor, vi ved ikke hvad tid, vi ved ikke, hvad vi skal spise…men det kommer alt sammen på plads i løbet af de næste par uger. Er du frisk på en hjælpende hånd, hører vi det gerne: pernille@fastelavnslogen.dk. Det kan være alt fra evner i et køkken, billige fastelavnstønder, bistand med syning af kostumer osv. osv.

Det er også tilladt at kommentere her på siden, hvis der er noget vi skal huske, opmuntrende kommentarer, udtryk for sommerfuglene i maven med meget mere :)

Vel mødt inden længe :)

Posted by pernille under Generelt | 1 Comment »