28th Dec 2006

Udklædningskoordinator!?

…Er en person, der ved, hvad ALLE gæsterne skal klædes ud som! På denne måde kan det undgås, at to er klædt ud som det samme. (Indspirationen er hentet hos en gavekoordinator ved et bryllup).

Vil vi have en sådan? Det er det store spørgsmål, som DU skal hjælpe os med at besvare lige nu og her. Fordelen er – som sagt – at man er den eneste af sin slags, hvilket jo klart er det sjoveste. Ulempen er, at det ikke bliver så morsomt for den, der er udklædningskoordinator, og at det måske også kan ødelægge en god del af spontaniteten og opfindsomheden hos den enkelte, hvis nu “drømmekostumet” er taget af en anden!?

Vi venter på din mening i disse minutter!

17 Responses to “Udklædningskoordinator!?”

 1. Nadia Says:

  Synes både og… Det gik jo fint sidste år med at være forskellige. Men netop derfor er der måske brug for en udklædningskoordinator i år. Men hvem skal det så være????

  Nadia

 2. pernille Says:

  Det skal selvfølgelig være mig!! Selvom det er Vickie jo SLET ikke enig i ;)

 3. Dorthe Says:

  Nice try, Pernille… Bare fordi DU er MEGAnysgerrig, så skal det vel ikke ødelægge min overraskelse ;) Hihi! Nej, jeg ved det ikke – kan også se både for og imod… Uanset, så glæder jeg mig i hvert fald – selvom jeg endnu ikke har NOGEN som helst idé om, hvad mit kostume skal være…

 4. pernille Says:

  Nysgerrig? Mig? Jeg aner ikke, hvad du taler om ;)

 5. Vickie Says:

  Hmm – det ser ud som om min tilstedeværelse efterhånden er påkrævet i denne diskussion…
  Vi ved jo alle, at Pernille har udvalgt sig selv som værende koordinator, fordi hun er vanvittig nysgerrig, og det er jo bestemt ikke det, der er meningen med funktionen….! Så hun bør skamme sig og straks stemme på mig til posten i stedet :) HVIS I derude selvfølgelig synes at ideen om en sådan koordinator er god.
  Gør I det?

 6. pernille Says:

  Hov hov!!! tsk tsk… ;)

 7. Helle Says:

  Hmmm Pernille!!!
  Din lille gavtyv…. Det er altså ikke pænt at bilde folk ind at du allerede, for over en måned siden, er udklædningskoordinator, så man (måske naivt) udviser dig en stor tillid, og fortæller dig hvad man skal være, hvis det er noget der først skal besluttes! Som samfundsfagslærer strider det meget imod min opfattelse af demokrati!! Fy skam dig!…. Blev der sagt! ;0)

  Men ja, jeg er med på at have en udklædningskoordinator…

 8. pernille Says:

  Arj! Nu kommer jeg virkelig til at se grim ud!!! Jeg var faktisk af den opfattelse, at Vickie og jeg begge skulle være udklædningskoordinatorer, men du (Helle) sagde jeg ikke måtte fortælle Vickie, hvad du skal være (hvilket jeg selvfølgelig ikke har undladt at plage hende med i laaaang tid og hvorfor hun nu er så pernittengryn med at JEG i hvert fald ikke skal være koordinator)…så er det jo ligesom lidt svært! …

  Nu synes jeg vi først og fremmest skal finde ud af OM der skal være en sådan koordinator…inden vi slås om hvem!
  Status er 2 både/og’er og 1 for…

 9. Michael Says:

  Puha… så er der kvindekamp i hønsegården…! :)

  Hvad skal vi med en udklædningskoordinator… nu er det jo ikke det kongelige bryllup i skal arrangere… og hvorfor er det så slemt, at nogen kunne risikere at møde op, udklædt som det samme? Det kunne da bare være sjovt…!

  Jeg stemmer imod… så slipper i også for at bruge mere krudt på det og kan koncentrere jer om det sjove og vigtige istedet!

  Hilsen Michael

 10. Martin Says:

  Sådan brormand…. :)

 11. Nadia Says:

  Så er mit både og altså lavet om til et….. øh….. NEJ

 12. anette christensen Says:

  hej venner jeg syntes heller ikke der skal være en udklædningdkoordinator…det tager da en del af spændningen fra den person der kender til alle udklædningerne, og vi er vel voksne mennesker..og hvad så hvis der er nogle der er klædt ud som det samme de er jo stadige forskellige da vi jo alle har hver vores personlighed..og det spændende ved udklædning er vel netop overraskelsen ved at vise sit kostume frem…

 13. anette christensen Says:

  i snakked om at de skulle være fordi at hvis der var to der var klædt som det samme, og den ene blev ked af det fordi personen ikke havde gjort så meget ud af sit kostume som den anden..men har i tænkt over at det kan forekomme alligevel..det er jo forskelligt fra person til person hvor meget man gør ud af det..ligesom michael siger glem det og brug krudtet på noget andet til festen

 14. Vickie Says:

  Ligner at det går mere og mere i retning af et nej til en koordinator…
  Kan kun være enig i at det ultimativt sjovest er det øjeblik hvor folk ankommer til festen og ser hinanden for første gang :)

 15. pernille Says:

  Om ikke andet, lykkedes det os da at få lidt gang i den herinde på siden :) Derfor har jeg tilladt mig at lave et par indlæg mere, som jeg håber I alle også vil kommentere på.

  Jeg synes også, det lyder som om, udklædningskoordinatoren er “yt”…med mindre ikke alle, der ville, har givet deres mening til kende?

 16. Henriette Says:

  Yt mæ’et .. !

 17. Nicolaj Ebbesen Says:

  Hej alle sammen.
  Jeg kunne se i havde link til forskellige webshops der sælger kostumer og udklædning. Jeg ville lige sige at i er meget velkommen i min butik. Vi har også et stort udvalg af kostumer og udklædning til voksne. Både sjove og frække kostumer til enhver smag :)
  Håber i har lyst til at kigge ind
  Med venlig hilsen
  Nicolaj Ebbesen
  Jeg smider lige et direkte link:
  http://www.rala.dk/kostumer-til-alle.html