16th Feb 2009

Tak for fastelavnsfest 2009

CRW_2677_rettet

Logen vil gerne takke alle for en rigtig god fest og utallige, gode udklædninger. Skriv gerne en hilsen under kommentarer, også gerne feedback til logen.

Næste fest er 20. februar 2010 :)

På gensyn!

6 Responses to “Tak for fastelavnsfest 2009”

 1. Martin Says:

  Hejsa alle sammen… Tak for en fantastisk aften/nat/morgen (til de hardcore gutter/inder)… STORT tillykke til Kasper og Pernille med 1. Pladsen :) Ses næste år… :)

 2. Kasper Says:

  Ja tak for en super aften. Og tak for stemmerne. Glæder mig allerede til festen 2010 :-)

 3. anette Says:

  ja tak for en kanon fest, vi kan bare det der med fest.og et stort tak til pernille, michael, vickie og martin, uden dem havde vi ikke denne fantastiske aften. glæder mig til den 20 feb 2010.

 4. Dorthe Says:

  Ih ja, har lige kigget på alle billederne igen. Er ærgerlig over, jeg ikke var med i år, men glæder mig til næste år – og skal da godt nok igang med at udtænke kostume allerede nu, tror jeg. Der er jo bare – som sædvanlig – vildt mange flotte udklædning! :D

 5. Signe Says:

  Tak for en super god aften/nat, det var hyggeligt og sjovt at se, hvor meget, der bliver gjort ud af kostumerne, fantastisk! .:o) Og tillykke til Kasper og Pernille med 1pladsen!! :o )
  Tak til Pernille, Michael, Vickie og Martin for et godt arrangement – og lækker mad! :o ) Skal snart igang med udtænkningen af et nyt kostume til 2010 :o )

 6. Pernille Says:

  Takker for stemmerne og lykønskningerne :) Og så må jeg hellere tilføje at Michael og jeg jo – selvfølgelig – allerede ved, hvad vi skal være næste år! Så nu har jeg hele sommeren til at sy kostumer!! :) På gensyn…