01st Jan 2008

Og så blev det 2008 og vi er i gang!

Så er julemaden ude af kroppen og fyrværkeriet glemt – 2007 er fortid! Nu gælder det det nye års ultimative højdepunkt: Fastelavn :)

Som annonceret er næste fest lørdag d. 16. februar 2008; vi ved ikke hvor, vi ved ikke hvad tid, vi ved ikke, hvad vi skal spise…men det kommer alt sammen på plads i løbet af de næste par uger. Er du frisk på en hjælpende hånd, hører vi det gerne: pernille@fastelavnslogen.dk. Det kan være alt fra evner i et køkken, billige fastelavnstønder, bistand med syning af kostumer osv. osv.

Det er også tilladt at kommentere her på siden, hvis der er noget vi skal huske, opmuntrende kommentarer, udtryk for sommerfuglene i maven med meget mere :)

Vel mødt inden længe :)

One Response to “Og så blev det 2008 og vi er i gang!”

  1. Dorthe Says:

    HEY – jeg glæder mig meget til endnu en fest med logen… De eneste sommerfugle, der dog basker rundt er dem, der skal sørge for et kostume… ville bare passe SÅ meget bedre, hvis man nåede at have vinterferie FØR festen ;o) Men pyt – vi klarer det nok! Mon ikke?
    På gensyn – kærligst fra Dorthe

    P.S. Skal gerne hjælpe til med noget, men ved ikke lige hvad og hvornår…? Og så synes jeg forresten også det ville være en god ide med endnu en brainstorm på kostume-ideer…