18th Feb 2007

Tak for en god aften!

Så er årets fest vel overstået; lampefeberen har lagt sig og karamellerne er spist! :)

Der vil snarest være billeder at grine af, og foran os venter et helt år med “brainstormings” og utålmodig venten. Tak til alle gæster for de kreative udklædninger og en rigtig sjov aften :)

Der er plads til de gode historier fra aftenen i din kommentar :)

5 Responses to “Tak for en god aften!”

 1. Dorthe Says:

  Vil bare gerne lige sige tak for sidst – det var en rigtig hyggelig aften med masser af god underholdning :o ) Tak for det store arbejde, der var lagt i forberedelserne! Glæder mig til næste år… ;o)

 2. anette christensen Says:

  jeg vil bare lige sige tak til alle som var med til at skabe en hyggelige aften..og tak til dem der stod for mad og indkøb, det er dejligt når der er nogle der har overskud til at sætte en sådan fest på benene..det var dejligt at se alle de sjove udklædninger, glæder mig allerede til næste år igen, men lad os nu lige få en dejlig sommer først……
  hilsen HOLLY

 3. Nadia Says:

  Ja – takker også. Det var da en kanon aften. Men er enig med at vi lige får os en dejlig og lang sommer først.

  Og næste år vil jeg være noget med lange bukser og hvor man ikke behøver at gå i bad før sengen kalder – I did NOT think that thru…

  Hilsen blomsten

 4. Henrik Says:

  Hejsa – Jep kanon aften, det var rigtig hyggeligt og virkelig underholdene at se alle de sjove udklædninger..
  Til dem der frøs kan jeg anbefale en “snemands” udklædning – Den var nemlig så varm at man nærmest smeltede..
  Hilsen Snemanden.

 5. Rita Says:

  Også stor tak herfra for en super hyggelig aften.. Synes det er fedt at i bruger tid på at planlægge og klargøre årets fest!
  Nu må vi lægge hovederne i blød til næste års udklædning.. et lille tip: brug ikke glimmerspray! Er MEGET svært at få af gulvet..