Archive for January, 2008

14th Jan 2008

Invitationerne er på gaden

Så kom de sidste invitationer endelig afsted og vi sidder spændt og venter :) I år er det muligt at invitere alle sine venner, så vi håber at møde mange nye fastelavns-entusiaster…

Hvis du mener at arbejde, børn m.m. forhindre dig i at deltage, så tro om igen! Det er tilladt at møde op til spisning og tøndeslagning og så snige sig afsted, så det hele kan hænge sammen. Og så har man fået den sjove oplevelse med alligevel :)

Følg med i tilmeldingerne under punktet “gæster”.

Og på opfordring starter her årets “udklædnings-brainstorming” (se princippet fra sidste år i tidligere indlæg). Startordet er: Flødebolle! (Så I ikke de der små flødeboller i “Pyrus”-julekalenderen? De var da søde!!)

Posted in Generelt, Idéer | 21 Comments »

01st Jan 2008

Og så blev det 2008 og vi er i gang!

Så er julemaden ude af kroppen og fyrværkeriet glemt – 2007 er fortid! Nu gælder det det nye års ultimative højdepunkt: Fastelavn :)

Som annonceret er næste fest lørdag d. 16. februar 2008; vi ved ikke hvor, vi ved ikke hvad tid, vi ved ikke, hvad vi skal spise…men det kommer alt sammen på plads i løbet af de næste par uger. Er du frisk på en hjælpende hånd, hører vi det gerne: pernille@fastelavnslogen.dk. Det kan være alt fra evner i et køkken, billige fastelavnstønder, bistand med syning af kostumer osv. osv.

Det er også tilladt at kommentere her på siden, hvis der er noget vi skal huske, opmuntrende kommentarer, udtryk for sommerfuglene i maven med meget mere :)

Vel mødt inden længe :)

Posted in Generelt | 1 Comment »