Archive for January, 2007

10th Jan 2007

Hvad skal jeg være?

Det store spørgsmål! Det er formentlig det, de fleste umiddelbart har spurgt sig selv – og venner og bekendte – om, da invitationen dumpede ind ad døren i sidste uge. Under “Inspiration” har vi forsøgt at hjælpe lidt på vej, men vil også her starte en “online-brainstorming”.

Det hele går ud på, at der herunder står et udklædningsforslag. Skriv i din kommentar det første du kommer til at tænke på ved at læse vores forslag (det skal være noget, man kan klædes ud som…hvilket jo næsten er alt…). Den næste læser så udklædningen i kommentaren og skriver det næste vedkommende  kommer til at tænke på…

Svært at forklare! Her er et eksempel:

Vi skriver f.eks. “Snemand”
Den første, der kommenterer, skriver måske “Gulerod”
Den næste, der kommentere, skriver måske “Gartner”
Den næste skriver så f.eks. “Blomst” osv.

På den måde kan vi sammen lave en lang liste af udklædninger, som vi alle kan drage fordel af. Man kan selvfølgelig altid holde sin gode idé for sig selv, men derfor kan man jo godt hjælpe andre igang med andre forslag.

Opstartsordet er: H. C. Andersen

Posted in Idéer | 22 Comments »

10th Jan 2007

En sang!

…Det var egentlig ikke det, jeg (Pernille) ville, men kom lige i tanker om en sang! Kan I huske denne her:

Kan du gætte hvem jeg er?
Kan du gætte hvem jeg er?
For jeg har fået næse på,
Nis nas næse på
Kan du gætte hvem jeg er?

Kan du gætte hvem jeg er?
Kan du gætte hvem jeg er?
For jeg har fået maske på,
Misk mask maske på
Kan du gætte hvem jeg er?

Jeg kan ikke lige huske om der er flere vers eller der kun er ét og et af mine så er selvopfundet…Kender du den, må du gerne fortsætte :) Det kan også være du kan en anden fastelavnssang!? (Vi skal jo – hvis vi holder så længe – ud og rasle fastelavn i byen søndagen efter festen…skal vi ikke? ;) )

Du kan stadig nå at kommentere på indlægget om udklædningskoordinatoren, hvis du endnu ikke har givet din mening til kende. Indlægget er herunder.

Posted in Sange! | 4 Comments »