Archive for the 'Idéer' Category

02nd Dec 2009

Fastelavnsfest 2010 – 5. gang!

Så er vi ved igen at trække i kostumerne. I år skal vi være mange. Vi skal have et kæmpe brag af en fest. Det er nemlig 5. gang vi inviterer til tant og fjas…Så bare inviter alle dine venner – her er der plads til alle (dog er udklædning et krav!!).

Traditionen tro starter jeg nu en udklædnings-brainstorm, som går ud på…at man skriver den udklædning man kommer til at tænke på, når man læser den foregående udklædning (se evt. de tidligere).

Årets udspil er: Paddehat (dét ville kræve noget papmache…og jeg elsker bare papmache!!!)

Hvad kommer du til at tænke på? Skriv dit bud :)

Posted in Idéer, Kostumer | 13 Comments »

28th Dec 2008

Som altid…

…skal vi have en lille brainstorming omkring udklædning. Læs retningslinier i tidligere indlæg! Starten er i år…Den Bestøvlede Kat :)

Posted in Idéer | 26 Comments »

14th Jan 2008

Invitationerne er på gaden

Så kom de sidste invitationer endelig afsted og vi sidder spændt og venter :) I år er det muligt at invitere alle sine venner, så vi håber at møde mange nye fastelavns-entusiaster…

Hvis du mener at arbejde, børn m.m. forhindre dig i at deltage, så tro om igen! Det er tilladt at møde op til spisning og tøndeslagning og så snige sig afsted, så det hele kan hænge sammen. Og så har man fået den sjove oplevelse med alligevel :)

Følg med i tilmeldingerne under punktet “gæster”.

Og på opfordring starter her årets “udklædnings-brainstorming” (se princippet fra sidste år i tidligere indlæg). Startordet er: Flødebolle! (Så I ikke de der små flødeboller i “Pyrus”-julekalenderen? De var da søde!!)

Posted in Generelt, Idéer | 21 Comments »

10th Jan 2007

Hvad skal jeg være?

Det store spørgsmål! Det er formentlig det, de fleste umiddelbart har spurgt sig selv – og venner og bekendte – om, da invitationen dumpede ind ad døren i sidste uge. Under “Inspiration” har vi forsøgt at hjælpe lidt på vej, men vil også her starte en “online-brainstorming”.

Det hele går ud på, at der herunder står et udklædningsforslag. Skriv i din kommentar det første du kommer til at tænke på ved at læse vores forslag (det skal være noget, man kan klædes ud som…hvilket jo næsten er alt…). Den næste læser så udklædningen i kommentaren og skriver det næste vedkommende  kommer til at tænke på…

Svært at forklare! Her er et eksempel:

Vi skriver f.eks. “Snemand”
Den første, der kommenterer, skriver måske “Gulerod”
Den næste, der kommentere, skriver måske “Gartner”
Den næste skriver så f.eks. “Blomst” osv.

På den måde kan vi sammen lave en lang liste af udklædninger, som vi alle kan drage fordel af. Man kan selvfølgelig altid holde sin gode idé for sig selv, men derfor kan man jo godt hjælpe andre igang med andre forslag.

Opstartsordet er: H. C. Andersen

Posted in Idéer | 22 Comments »