Archive for the 'Kostumer' Category

02nd Dec 2009

Fastelavnsfest 2010 – 5. gang!

Så er vi ved igen at trække i kostumerne. I år skal vi være mange. Vi skal have et kæmpe brag af en fest. Det er nemlig 5. gang vi inviterer til tant og fjas…Så bare inviter alle dine venner – her er der plads til alle (dog er udklædning et krav!!).

Traditionen tro starter jeg nu en udklædnings-brainstorm, som går ud på…at man skriver den udklædning man kommer til at tænke på, når man læser den foregående udklædning (se evt. de tidligere).

Årets udspil er: Paddehat (dét ville kræve noget papmache…og jeg elsker bare papmache!!!)

Hvad kommer du til at tænke på? Skriv dit bud :)

Posted in Idéer, Kostumer | 13 Comments »

28th Dec 2006

Udklædningskoordinator!?

…Er en person, der ved, hvad ALLE gæsterne skal klædes ud som! På denne måde kan det undgås, at to er klædt ud som det samme. (Indspirationen er hentet hos en gavekoordinator ved et bryllup).

Vil vi have en sådan? Det er det store spørgsmål, som DU skal hjælpe os med at besvare lige nu og her. Fordelen er – som sagt – at man er den eneste af sin slags, hvilket jo klart er det sjoveste. Ulempen er, at det ikke bliver så morsomt for den, der er udklædningskoordinator, og at det måske også kan ødelægge en god del af spontaniteten og opfindsomheden hos den enkelte, hvis nu “drømmekostumet” er taget af en anden!?

Vi venter på din mening i disse minutter!

Posted in Kostumer | 17 Comments »